Bästa slots spelet

Det finns många slots spel på nätet. Men vilket är egentligen det bästa slots spelet? Det är en fråga som jag har tänkt på. Jag har ju bara lyckats recensera ett fåtal av dom mest populära slots spelen. Att säga vilket som är bäst, är nog mer smaken som baken. Det är svårt att dra från höften och säga vilket som är det bästa slots spelet. Men det finns några preferenser jag har för ett bra slots spel.

Personligen så ska ett bra slots spel innehålla följande:
1. Bra grafik och känsla
2. Lätt att förstå vinstutbetalningen
3. Många små vinster
4. Stora jackpott
5. Bonus spel och free spins

Innan jag börjar att gröta ner mig i olika attribut hos slots spelen, så kan jag börja med att jag inte har rankat listan efter vad jag tycker är viktigast. Utan jag tycker att slots spel bör ha alla dessa attribut. Utan den ena eller den andra, tycker jag själv att slots spelet brister någonstans och förstör därmed helhetskänslan när man spelar slots.

Grafik och känsla på slots spel

Jag struntar lite i hur lång tid det tar att ladda ett online slots spel. För när man väl spelar, så tycker jag grafiken och ljudet är viktigare än laddningstiden. Man sitter ju vid slots spelet ett tag. Så nån minut för att ladda spelet, bryr jag mig inte om. Det ska vara animerade figurer eller symboler, för att spelet ska kännas levande, enligt min mening. Ljudet bör passa in med spelets story. Lite applåder eller ringklockar när man vinner uppskattas. Har du någonsin testat slots utan ljud? Inte så roligt va?

Att veta när man vinner i slots

Jag vill gärna veta vilka slags kombinationer jag vinner på. Hur mycket jag vinner och när jag vinner. Annars förstör det lite syftet med att spela. Man vill inte sitta där som ett fån och hoppas på något som inte kommer. Så en tydlig “payout” lista och tydliga vinstlinjer i spelet är ett måste. Roligt och sitta och tro att man kammat hem storvinsten på t.ex. fem i rad och sen så är det fel vinstlinje som man har satsat på.

Slots spel med många små vinster

Vinsterna måste självklart inte vara små, när jag spelar slots. Men hellre många små, än några få stora vinster. Slots ska vara underhållande. Roligast har man när man vinner. Oavsett hur små vinsterna kan tyckas vara. Nu kanske du inte håller med mig i det jag skriver. Men för personlig del så vill jag kunna knyta näven lite då och då när pengarna skramlar in.

Stora jackpottar i slots

En av dom “stora” anledningarna till att jag spelar slots. Är att man med ganska små insatser, kan vinna ganska stora vinster. Till exempel personen i småland som vann nästan €4 miljoner på Mega Fortune slots. En otrolig summa. Och han eller hon satsade “bara” £1 på den vinnande omgången. One time baby!

Självklart ska det vara bonus spel och free spins

Ett slots spel utan något bonus spel eller en free spins funktion, tycker jag personligen är helt värdelöst. Det är något alldeles extra att få igång en bonus funktion på ett slots spel. Det gör att det inte blir så en dimensionellt. Man vill gärna aktivera sig med någonting annat då och då. Så finns det en anledning att fortsätta spela. För att uppnå den där bonus funktionen.

Free spins i slots är också ett viktigt element. Det är som ett bonus spel. Man får gratis snurrar och ibland ingår det multiplikator. Då kan det bli riktigt fina vinster. Så free spins funktion i slots, är ett måste.